Echipa Machiaj Prostetic Romania

Echipa Machiaj Prostetic Romania vine in intampinarea studiourilor de creatie, a caselor de film si a organizatorilor de evenimente cu machiaje realizate profesional pentru transformarea modelelor sau actorilor in adevarate personaje de film, creaturi fantastice sau aparitii de groaza.

Machiaj Prostetic Romania ofera servicii profesionale de machiaj, confectionare de elemente si masti prostetice, aplicarea acestora pe modele, lifecasting, creatie de costume si props-uri ce vin in completarea machiajelor de personaj, dar si cursuri si traininguri.

De asemenea, se adreseaza si pietei corporate pentru machiajele de la petrecerile tematice si teambuilding-uri sau workshop-uri cu o abordare aparte.

contact echipa Machiaj Prostetic Romania

Suntem o echipa de artisti talentati, pasionati de culoare, machiaj, sculptura, flexibili si creativi si venim cu idei proaspete si o abordare moderna a tehnicilor de machiaj prostetic pentru cele mai bune rezultate. Ne face placere sa lucram in cadrul proiectelor speciale si consideram ca orice idee, oricat de excentrica, poate fi pusa in practica. 

Echipa este coordonata de Mona Croitoru, make-up artist cu experienta in domeniu, trainer autorizat si pasionata de prostetica si efecte speciale, dezvoltarea profesionala continua si exprimarea creativitatii prin tehnici moderne si materiale cat mai diferite.

Va invitam sa ne contactati printr-un mesaj sau telefon si asteptam cu drag ideile si proiectele dvs.

Pana atunci ne puteti urmari si pe retelele socialeFacebook, Instagram si YouTube.